Основи на успешната борсова търговия

Научи как да изградиш солидна основа и как да се предпазиш от основните грешки в активната търговия на финансовите пазари

Начало06.03.2023
Край30.12.2023

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Кои са основите на успешната краткосрочна търговия на борсата
- Как да управляващ риска като професионалст
- Какво е нужно, за да изградиш печеливш подход, който да ти служи дълго време
- Кои финансови инструменти да използваш
- Как да комбинираш различните методи на анализ

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът няма фиксирана дата за явяване. Всеки участник извън основната програма може да направи изпита по свое усмотрение до края на учебната година - 30.12.23.


Неограничен достъп до 30.12.2023г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на InvestPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2023г., като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи и Напреднали

За напреднали, които искат да обновят и затвърдят своите знания, свързани с техническия анализ, както и да ги надградят с повече нюанси и практически примери относно механиката на движението на цената и разпознаване на
по-вероятните модели в пазара.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

Очаквайте скоро повече информация

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #1

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #2

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #3

Очаквайте скоро повече информация

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 06.03.23. ще бъде отворено записването за цялостната програма InvestPRO, в която се включват 20 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (6 март), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на InvestPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на InvestPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа в рамките на провеждането на програмата InvestPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 30.12.2023г., като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

Бисер Варчев

Основател, Varchev Finance

Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор. В периода 1994-1995 специализира в най-голяма по това време инвестиционна банка в САЩ „Merrill Lynch“, където натрупва опит и умения в търговията с акции и индекси.

През 1996- 1998 г. се обучава в стажантски програми в най-голямата в света фючърсна борса „Chicago Board of Trade”, USA и в световния N1 в ритейл брокериджа „IG Index“, UK . Преди да се върне в България и да основе финансовите си компании, през 1999г. става фул тайм професионален трейдър в Лондон.

Няколко години по-късно основава Инвестиционен Посредник „Варчев Финанс“ и става един от пионерите при онлайн търговията с финансови инструменти в България.


Днес “Варчев Финанс” ЕООД е водещ финансов брокер и непрекъснато разширява портфолиото от услуги от брокеридж и управление на активи до високо честотна търговия алгоритмични технически анализи и IPO на глобалните финансови пазари.


В България и Великобритания, г-н Варчев е и активен лектор. Води професионални курсове и уебинари, воден от идеята да сподели огромния си опит на финансовите и капиталови пазари и обучи млади и амбициозни трейдъри, като на най-талантливите от тях осигурява работа в компаниите му.

Този курс е част от цялостната програма и не може да се закупи индивидуално

  • до 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62