Защо Онлайн Образование?

“Главната цел на InvestPRO е да предостави възможно най-ефективен начин за възприемане, усвояване и прилагане на обучителния материал от страна на участниците в програмата. Поради тази причина, след редица проучвания решихме, че онлайн форматът на обучение е най-удобен и подходящ.

Фокусът на курсовете в програмата е изцяло върху създаване на видео уроци с практическо и приложимо знание. Онлайн форматът спестява време и дава свобода на участниците сами да изберат часовете, мястото и темпото за своето обучение, както и да задават въпроси и получават отговори от лекторите по всяко време."

Мирослав Запорожанов
- съосновател на InvestlPRO

✅ Онлайн обучение

Според проучване на IBM е установено, че участник в онлайн видео курс усвоява 5 пъти повече материал в сравнение с традиционен курс на живо заради спокойна учебна среда и индивидуално темпо на обучение спрямо лични нужди.

❌ Обучение на живо

Според проучване на изследователски институт в САЩ е установено, че обученията на живо намалят концентрацията с до -60% заради различно ниво на знания в аудиторията, наличие на други обекти в залата и неформална комуникация м/у участници.

Лицензиран център за Професионално Обучение

InvestPRO се извършва чрез лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата ни се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение, InvestPRO има правото да издава държавно признати удостоверения от МОН за придобиване на степен на професионална квалификация в направление “Финанси, банково и застрахователно дело“.

След успешното преминаване на финален изпит в програмата InvestPRO, участниците получават държавно признат документ от МОН, който удостоверява придобитите знания в програмата, както и индивидуални сертификати за всеки преминат курс.

Стремежът на програмата InvestPRO е да изгради неразривна връзка между Реалния Финансов Свят и Държавното образование, предоставяйки достъпно, цялостно и модерно обучение в областта на Инвестициите и Личните финанси, което може да се приложи на практика.

Защо InvestPRO?

  • Ще се възползваш от знанията на опитни икономисти и инвеститори в България, които ще споделят своя практически опит за парите и инвестициите.
  • Ще учиш от видео уроци със синтезирано, структурирано и практично знание на разбираем език, които гледаш отвсякъде по време на програмата.
  • Ще можеш да задаваш своите въпроси към лекторите в нашата затворена група и по време на уебинари на живо за всеки курс.
  • Ще придобиеш знания в най-важните звена в света на парите - уроци за лични финанси, инвестиции в акции, злато, сребро и други благородни метали, колективни схеми, криптовалути и имоти.
  • Ще обменяш знания и опит с другите участници от нашето общество и ще намериш своята нова приятелска среда за личен и финансов растеж.
  • Ще получиш Удостоверение от МОН, Диплола и Индивидуални Сертификати от InvestPRO, след като успешно преминеш през нашите изпити и провериш знанията си.
  • Ще получиш 50% отстъпка за следващия сезон на програмата през 2022г. и ще надградиш своите знания с всички новости във финансовия свят.

Организацията зад InvestPRO

Екипът, който организира тази програма, се ръководи от компанията Zapomedia в партньорство с финансовия консултант и инвеститор Стойне Василев, собственик на сайта за лични финанси SmartMoney.

Zapomedia е основана през 2013г. от братята Мирослав и Стилиян Запорожанови. През последните няколко години компанията ръководи собствени проекти в България и Чужбина в сферата на електронната търговия и онлайн образованието.

Мирослав Запорожанов е бивш лицензиран брокер на фондовата борса с 14 години опит на финансовите пазари. Бакалавър и Магистър по Финанси от УНСС.

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на най-продаваната бизнес книга у нас за 2018 и 2019 година „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Стойне има близо 17-годишен професионален опит във финансовата сфера на високи позиции в международни и български компании като EY, BDO Bulgaria, Raiffeisen Bank, ProCredit Bank, KBC и VMFG. Също така притежава три международни сертификата в областта на финансите и одита.

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62