Такса за участие

Сумата е освободена от ДДС на основание ЗДДС чл.41, т.1, буква “а”

ЗАЕТИ МЕСТА ДО 06.03
705 / 1000

PRO

20 курса

900 лв.

1000 лв.

спести -100 лв. до 11.09.2023

2 x 475 лв.

2 x 525 лв.

спести -50 лв. до 11.09.2023
  • Изпити и сертификати
  • Удостоверение от МОН
  • Общество от специалисти
  • Въпроси към лектори
  • 50% отстъпка за следващ сезон
  • Бонуси
КАНДИДАТСТВАЙ

НАЙ-ДОБРА ОФЕРТА

Lite

8 курса

850 лв.

900 лв.

спести -50 лв. до 11.09.2023

2 x 450 лв.

2 x 475 лв.

спести -25 лв. до 11.09.2023
  • Общество от специалисти
  • Въпроси към лектори
  • 50% отстъпка за следващ сезон
КАНДИДАТСТВАЙ

Какво включват плановете:

Pro пакет Lite пакет
КАНДИДАТСТВАЙ КАНДИДАТСТВАЙ
Достъп до 30.12.2023 20 курса 8 курса
Онлайн уебинари с лектор
Достъп до общество с участници
Въпроси към лектор
Изпити и сертификати
Удостовериение от МОН

БОНУСИ

Pro пакет Lite пакет
КАНДИДАТСТВАЙ КАНДИДАТСТВАЙ
12 бонус курса
Готови темплейти за работа
4 електронни книги
Интервюта с експерти
50% Отстъпка за следващ сезон през 2024г

Видове гаранции в полза на курсисти

Pro пакет Lite пакет
КАНДИДАТСТВАЙ КАНДИДАТСТВАЙ
Гаранция за възстановяване на такса

Допълнителна информация

Достъп до учебна платформа

Програмата стартира на 06.03.23г и приключва на 30.12.23г., когато се спира достъпа до учебната зона.


Гъвкаво онлайн обучение

Всички курсове са на запис и се отключват едновременно, за да може всеки участник да учи в удобно за него време, място, последователност и темпо на обучение.


Уебинари на живо с лектори

Към всеки курс има планирани онлайн уебинари на живо с фиксирани дати, в които лекторите споделят опит, отговарят на въпроси и обсъждат теми от курса и казуси на участниците.

InvestPRO е лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата ни се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение, InvestPRO има правото да издава държавно признати удостоверения от МОН за придобиване на степен на професионална квалификация в направление “Финанси, банково и застрахователно дело“.

След успешното преминаване на финален изпит в програмата InvestPRO, участниците получават държавно признат документ от МОН, който удостоверява придобитите знания в програмата, както и индивидуални сертификати за всеки преминат курс.

 

Съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение, всеки одобрен курсист в InvestPRO трябва да предостави 2 задължителни документа, изискуеми от МОН, за да вземе участие в програмата.

1/ КОПИЕ НА ДИПЛОМА ЗА СРЕДНО/ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Задължително условие за всеки курсист е да покрива минимално входящо образователно равнище, удостоверено с документ, който доказва, че обучението по което желае да се обучава, не му е противопоказно.

2/ МЕДИЦИНСКА БЕЛЕЖКА ОТ ЛИЧЕН ЛЕКАР

Съгласно чл. 14, ал.3 , задължително условие за всеки курсист е да предостави медицински документ, доказващ, че участието му в обучението не е противопоказно на здравословното му състояние.

По време на Ранно записване се осъществява промоция за 72 часа, валидна от 14 до 17 януари 2023г., 12:00ч. на обяд със специална цена от 700лв за PRO пакет.

Записването се осъществява чрез плащане на депозит от 100лв, който запазва мястото на курсиста в програмата. Остатъкът от таксата за PRO пакет (600лв) трябва да бъде заплатен като втора вноска не по-късно от 22 февруари 2023г, 23:59ч, когато приключва Нормалното записване за програмата. 

При ПЛАТЕН депозит, достъпът до обучителната платформа се активира и курсистът ще може да достъпи и гледа запис на онлайн конференцията на InvestPRO.

При НЕплатена остатъчна вноска от 600лв в уречения срок, достъпът до обучителната платформа се прекратява и ще може да се активира отново, само при доплащането на втората вноска.

Направен депозит не подлежи на възстановяване.

За да се включите в обучителната програма на InvestPRO, трябва да изберете един от  2-та пакета най-късно до 6 март, когато е крайният срок за записване. Сумата на пакетите зависи от датите за ранно, нормално и късно записване.

Може да заплатите по 2 начина - цялата такса наведнъж и на 2 вноски с оскъпяване.

Плащането може да се извърши чрез дебитна/кредитна карта или банков превод.

При избор на заплащане на таксата на 2 равни вноски, първата вноска трябва да бъде платена при записването ви за програмата (запазване на място), а втората вноска - не по-късно от началото на програмата (6 март).

При неплатена втора вноска, достъпът до програмата се прекратява и ще може да се активира отново, само при плащането на втората вноска.

Съгласно желанието на организаторите да се адаптират в полза на своите курсисти, те предоставят гаранция за гъвкавост при непредвидени обстоятелства и сигурност за възстановяване на такса за участие.

 

Гаранция за възстановяване на такса

Всеки курсист ще има правото да поиска възстановяване на таксата си за участие не по-късно от официалния старт на програмата InvestPRO, планирано за 06.03.2023г.

До 7 март 2022г. ще бъде отворено записването за цялата програма InvestPRO, в която се включват всички курсове, посочени на нашия сайт.

След това, ако желаете, можете да закупите индивидуален курс от програмата, който ви е интересен. Всеки курс е с индивидуална цена от 300лв.

Участник, закупил някой от курсовете в цялостната програма на InvestPRO, може да се яви на изпит за съответния курс и при успешното преминаване на изпита, ще получи Сертификат, издаден от InvestPRO.

Полагането на изпит е по желание на участника.

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62