Александър Захариев

Александър Захариев

Александър Захариев работи в сферата на финансите над 10 години и от 5 години е изцяло отдаден на криптовалутите и блокчейн технологиите.

Александър започва своята крипто кариера още през 2017 г., когато преоткрива Биткойн, анализира и инвестира в различни протоколи, занимава се с търговия посредством арбитражи, разработва децентрализирана лотария с NFTs - FairSpin.xyz, както и създава CryptoDesk.bg през 2019 г., която достига до няколко милиона оборот от сделки на битомати на фирмата в страната и от OTC сделки. 

Александър управлява ликвидните средства нa CryptoDesk и личните си средства с цел извличане на възвръщаемост чрез yield farming, lending/borrowing/margin funding и други стратегии на централизирани и децентрализирани борси и протоколи.

Александър работи и като финансов консултант в други компании в сферата и също така има опит в създаването на обучения на тема блокчейн технологии и криптовалути за ВУЗФ (Висшето училище по застраховане и финанси) и някои български банки (Postbank, BACB и др. фирми).

Александър е завършил бакалавърска степен "Икономика и финанси" в Jönköping University, Швеция, и магистратура "Професионално счетоводство" от UCL, Англия, и притежава квалификацията ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), Англия

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62