Бисер Варчев

Бисер Варчев

Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор. В периода 1994-1995 специализира в най-голяма по това време инвестиционна банка в САЩ „Merrill Lynch“, където натрупва опит и умения в търговията с акции и индекси.

През 1996- 1998 г. се обучава в стажантски програми в най-голямата в света фючърсна борса „Chicago Board of Trade”, USA и в световния N1 в ритейл брокериджа „IG Index“, UK . Преди да се върне в България и да основе финансовите си компании, през 1999г. става фул тайм професионален трейдър в Лондон.

Няколко години по-късно основава Инвестиционен Посредник „Варчев Финанс“ и става един от пионерите при онлайн търговията с финансови инструменти в България.


Днес “Варчев Финанс” ЕООД е водещ финансов брокер и непрекъснато разширява портфолиото от услуги от брокеридж и управление на активи до високо честотна търговия алгоритмични технически анализи и IPO на глобалните финансови пазари.


В България и Великобритания, г-н Варчев е и активен лектор. Води професионални курсове и уебинари, воден от идеята да сподели огромния си опит на финансовите и капиталови пазари и обучи млади и амбициозни трейдъри, като на най-талантливите от тях осигурява работа в компаниите му.

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62