Благовест Белев

Благовест Белев е лектор е съосновател на Tavex Gold & Exchange в България през 2009г. и напуска компанията през 2017г. За този период Tavex се превърна в най-големия дилър на злато и сребро в България и едно от най-популярните обменни бюра в страната.

Благовест Белев е основател на първия български фонд за инвестиция в криптовалути - BlockChain.bg. Той е един от пионерите в сферата на биткойн и криптовалутите в България още от 2013г.

През 2014г. организира най-голямата биткойн/крипто конференция в Източна Европа - CoinWisdom. Също така е един от учредителите на Българска Биткойн Асоциация и Балканска Блокчейн Асоциация.

Благовест е сред учредителите на местния чаптър на Еnterpreneurs’ Оrganization, една от най-влиятелните предпиремачески организация в света.

Неговите професионални интереси са история и философия на парите, австрийска икономическа школа, инвестиционни стратегии и приложения на блокчейн технологията. Основните му лични интереси са в сферата на психологията и импровизационния театър.

Благовест има бакалавърска степен по Икономика и Бизнес администрация от Американския Университет в България.

Благовест Белев е лектор в курсовете: Инвестиции в Злато, Сребро и други благородни метали и Инвестиции в Криптовалути.

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62