Светлин Минев

Светлин Минев

Светлин Минев се занимава с анализ и търговия на финансовите пазари от 1998 г. Има опит като индивидуален трейдър, риск мениджър и валутен дилър. Тази комбинация му помага да види трейдинга от различни гледни точки, което е едно от най-важните неща през последните няколко години. Диверсификацията на стратегии и финансови активи позволява да се търгуват само най-добрите сигнали при по-малък риск.


Светлин Минев предпочита краткосрочните стилове на търгуване – от скалпинг до търговия в рамките на деня, както и статистически арбитраж на двойки активи (акции, индекси и суровини). По-дългосрочни позиции открива само с опции или с инвестиционна цел. Решенията за откриване на позиции той взема основно на базата на технически нива, ценово движение, статистически зависимости и четене на котировки. Светлин Минев е автор на пет книги в областта на търговията на финансовите пазари.


Светлин Минев е лектор в курса "Как да съставим собствена стратегия за търговия"

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62