Инвестиции в Имоти

Научи как работи пазарът на имоти в България и се възползвай практически стратегии за всеки етап от процеса на инвестиране - от анализ на пазара и търсене на подценени имоти, до това как да преговаряш по-ефективно и как да инвестираш с минимум капитал.

Достъп до31.12.2024
(4.8)

Цели на курса

В този курс ще научиш:


- Как е структуриран пазарът на имоти
- Какви различни стратегии за инвестиции в имоти има (примери)
- Как да разбереш дали цената на пазара е надценена/подценена
- Да купуваш ли на зелено
- Какви са най-големите рискове при покупката на имот на зелено
- Колко отстъпка можеш да договориш на всяка фаза от проекта
- Какви са разходите при инвестиция в апартамент/гараж/поземлен имот/къща
- Как да определиш наемна цена на апартамента
- Как да смяташ доходността на имота си
- Апартамент под наем в AirBNB или с управляващо дружество за дългосрочен наем
- Перспективи пред пазара на имоти в България през 2024

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът няма фиксирана дата за явяване. Всеки участник извън основната програма може да направи изпита по свое усмотрение до края на учебната година - 01.01.2024г.


Неограничен достъп до 01.01.2024г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на InvestPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи

За начинаещи, които искат да направят първата крачка към купуване или продаване на имот, но имат нужда от конкретни примери и насоки в сферата - как да го направят без да допускат скъпи грешки.

За Напреднали

За напреднали, които искат да получат допълнително знания и изтествани стратегии за големи и печеливши сделки в сферата на недвижимите имоти.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

1/ Въведение в бизнеса с имоти. Кои са най-важните стъпки, които не трябва да пропускаш.

2/ Кои са основните принципи при избора на имот, кога е най-правилното време за продажба или покупка, как да определиш правилно цената, кои са факторите за добра локация

3/ Колко пари са необходими за инвестиции в имот и как да процедираш, ако нямаш достатъчно.

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

1/ Ще започнеш да разбираш по-добре взаимовръзките в икономиката и ще изградиш ефективен начин на мислене, който ще ти служи цял живот.

2/ Ще се научиш да разпознаваш тенденциите и циклите в икономиката, които пряко влияят върху инвестициите.

3/ Ще разбереш какво влияе пряко върху печалбите на компаниите, за да можеш в последствие да разпознаваш какви ще са финансовите ефекти от определени политически решения (пр. повишаване на данъци, мита и т.н.)

ЛЕКЦИЯ #1

Основни познания


Видео 0 - Представяне на курса и лектора

Видео 1 - Правилата на играта

Видео 2 - Основни понятия и типове строителство

Видео 3 - Пътеводител на сделката

Видео 4 - Финансиране

ЛЕКЦИЯ #2

Покупка


Видео 1 - Как да инвестираме в имоти

Видео 2 - Избор на имот

Видео 3 - Договаряне на условия/Преговори

Видео 4 - Ново строителство

ЛЕКЦИЯ #3

Продажба


Видео 1 - Определяне на продажна цена

Видео 2 - Стратегии за успешна продажба

Видео 3 - Повишаване на стойността на имот

Видео 4 - Често допускани грешки

ЛЕКЦИЯ #4

Практически примери


Видео 1 - Създаване на екип

Видео 2 - Документи за собственост

Видео 3 - Как да инвестираме в имот с малко или никакъв капитал

Видео 4 - Ремонт на недвижим имот

Видео 5 - Стратегии за инвестиции

ЛЕКЦИЯ #5

Демонстрация


Видео 1 - Събиране на информация за анализ

Видео 2 - Търсене и избор на оферти в интернет

Видео 3 - Избор на имот

Видео 4 - Земя

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 06.03.23. ще бъде отворено записването за цялостната програма InvestPRO, в която се включват 20 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (6 март), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на InvestPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на InvestPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа в рамките на провеждането на програмата InvestPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

Димитър Христов

Мениджър “Инвестиции и ново строителство“, Явлена

Димитър Христов е доказан специалист в сферата на недвижимите имоти. Работи активно в сектора от 2012 г. Смята, че бизнесът с имоти е бизнес на числата. През последните 5 години е направил над 200 сделки, консултирал хиляди купувачи и продавачи, а за да подбере най-подходящите имоти за клиентите си, провежда между 900 и 1000 огледа на година.

Димитър ежедневно помага на клиентите си - както да изберат правилното жилище за покупка, така и да направят най-добрата оферта за продажба. Освен това той консултира и редица строителни предприемачи в процеса по избор на парцел, определяне на цени, стратегия за продажба и пазарна реализация.

Димитър има бакалавърска степен по финанси и е магистър по международни икономически отношения. Сертифициран е от най-голямата американска търговска организация - National Association of Realtors (NAR) с The Accredited Buyer’s Representative (ABR®) и The Seller Representative Specialist (SRS). Отличен е в класацията на Дарик радио за успешно реализирали се млади българи - “40 до 40”.

Димитър Христов е лекторът в курса "Инвестиции в имоти".

Оценки на участници

4.8 / 5
(220)
(37)
(6)
(0)
(0)

Отзиви на участници

Александър Гюров

Курсът е изключително полезен. Информацията, която споделя лекторът, дава един много добър старт към инвестирането в недвижими имоти. Изключително много съм доволен, че някой е решил да сподели всичко, което е научил, вместо да си го пази за себе си. Препоръчвам курса на всеки, на когото предстои да си купи имот.

Александър Шишков

Курсът си заслужава за всеки, който иска да се занимава с недвижими имоти в България. Лекторът се е постарал да даде изключително много и полезна информация, етапи и всякакви насоки при инвестирането в имоти старо и ново строителство. Курсът е много подробен и си заслужава всяка стотинка (буквално ще спести пари на всеки бъдещ инвеститор в тази сфера).

Яна Лазарова

Лекторът ни преведе през всички етапи на сделките с имоти, акцентирайки върху основни правни, строителни и финансови аспекти, като ни предостави дълбоките си познания и богатия си опит. Курсът разгледа различни по предназначение недвижими имоти, както и много разнообразни методи за реализиране на печалба, което го направи от полза за всички желаещи да участват на имотния пазар.

Теодор Чангалов

Като заключение бих искал да кажа, че по скалата от 1- 10 курсът е с оценка 10 от мен по важност за обикновения човек, а и за хората, които искат да раздвижат собстения си капитал в положителна посока. Курсът е структуриран така, че приложението му да не приключи след определения срок, а е подреден от Димитър Христов така, че да ползваш информацията и за в бъдеще. А за лектора мога само да кажа, че е един професионалист, който си разбира и обича работата на 1000%. Просто желанието, с което ти представя курса, те изпепелява и колкото и да е суха и безцветна материята, той я украсява с примери, които не е прочел от някоя книга от далечния запад, а всичко е преживяно от самия него. НАКРАТКО ТОВА Е КУРС С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА СТОЙНОСТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ПОСОКАТА ТИ НА ЖИВОТ. РАЗБИРА СЕ, АКО И ТИ ГО ЖЕЛАЕШ.

Силвия Милева-Илкова

Дори и да мислите, че инвестирането в недвижими имоти не е за вас, то този курс ще ви накара да преосмислите това. Лекторът е феноменален и успя да ми отвори очите за много възможности, за които не се бях замисляла, нищо че почти ежедневно се занимавам с недвижими имоти по един или друг начин. Препоръчвам горещо!

Нурджихан Карамехмедова

Много полезен и практически насочен курс. Препоръчвам го на всички, защото на всеки един от нас рано или късно му се предалага възможност за взаимодейсвие с имоти поради културата в България хората да живеят в собствени жилища. Освен това е изключително полезен курс за хора, които биха искали да използват имотите като бизнес и печелене на пари.

Нина Йотова

Прекрасна е възможността тези лекции да се представят от практикуващ брокер.Едва ли някой по-добре от него може да изясни всички тънкости и детайли при някои по-заплетени ситуации.

Атанас Димитров

Една наша популярна мисъл - "Апетитът идва с яденето", е чудесно отражение и за това обучение, с всеки изминал модул става по-интересно и апетитно. Обемна, добре поднесена информация, с доста примери. Специални Благодарности към всички!

Владислав Андреев

Курсът носи знания и практически съвети при купуване или продаване на имот! Инвестицията в този курса гарантира добра доходност!

Бранимир Серафимов

Лекторът беше много готин. Най-много ми хареса неговото представяне. Много учудващо беше за мен не много лесната материя с какъв хъс и ентусиазъм беше преподадена на лесно разбираем език.

Галина Асенова

От Димитър Христов разбрах, че инвестирането в имоти всъщност е цял един научен свят! Професионално поднесен огромен обем от информация и споделени знания, структурирани и мотивиращи. Лекторът е абсолютен пример за уверен в собствената си експертиза човек, който не се страхува да споделя опит и знания. Адмирации!

Георги Аргиров

Аз съм изключително доволен от курса от лектора, като цяло от цялата програма на INVESTPRO, защото ме доближават до един нов свят, свят който ми изглеждаше много далечен и непознат. Но с това, което научавам, ми се изясняват много неща и разбирам, че не всичко е "филм или мираж", реално е и се докосваме до опита на лектора от първа ръка. Много ми допадна начинът, по който ни беше представен материалът в началото с игра. Това е най-лесният и достъпен начин до нашия ум, който да осмисли всичко, което му се предлага. Благодаря за знанията, които споделяте с нас!

Нели Цалова

Чудесен поглед към темата, широк спектър от информация. Изцяло практически и приложими съвети. Много ясна визия и добра структура на курса. Отваря вратата към Вселената на недвижимите имоти!

Десислава Колева

Курсът дава в сбит систематизиран вид много обемна и сложна материя, каквато е сделките с недвижими имоти. Дава различни гледни точки и идеи, които могат да бъдат приложени в практиката. Основното му преимущество е, че е изключително практически насочен и съответно приложим. Сухата и понякога трудна за разбиране теория беше обяснена от лектора по достъпен и интересен начин. Личността и стила му на преподаване също задържат успешно вниманието на слушащия, въпреки сухата и скучна, по принцип, материя.

Ивайло Ценев

Курсът заслужава вниманието, тъй като достъпно и с много конкретни стъпки представя материята. Също така лекторът е отворен за бъдеща комуникация и допълнителна информация, което е много полезно.

Калина Хицова-Аврамова

Курсът обхваща всички въпроси, свързани с имотите. Предоставя изключително подробна, но в същото време много добре структурирана, информация на разбираем език с практични съвети!

Кирил Киров

Курсът си заслужава отвсякъде! По-голямата част от материалите са като наръчник - изчерпателна, добре смляна и сбита информация за всяка една секция от курса (и всеки един етап от потенциалните сделки)! Безценно, ако се интересуваш в детайли за покупко-продажбата на имоти с инвестициаонна цел или просто ти предстои сделка с/за личен имот. Отгоре на това са многото полезни примери (реални обяви/имоти/сделки) и страхотни обяснения от страна на лектора! Лекторът е вложил невъобразимо много енергия, време и усилия за подготовката на курса: изчерпателността, последователността и обясненията по всяка една точка са достойни за уважение! Препоръчвам!

Къчно Кънев

Курсът ми беше изключително полезен и смятам, че в него има много стойност. Личи си, че Димитър Христов е дал много от себе си за изготвянето на курса и смятам, че информацията, която е предоставил, може да бъде от полза на всеки, който смята да се занимава с инвестиции в имоти в България. Много ми хареса и подходът за представяне на информацията от курса и директното показване на различни инструменти, които лекторът използва при инвестирането в имоти, както и практическата част в края на курса и разглеждането на реални примери.

Любомир Цолов

Записах се в програмата най-вече заради курса ,,Инвестиции в имоти". Имах нужда от повече знания по темата, тъй като планирам бъдеща инвестиция. Курсът надхвърли очакванията ми и успях да науча много. Лекторът е страхотен и споделя примери от своята практика, което спомага за по-лесното разбиране на материята. Силно препоръчвам на всеки, който иска да се развива в областта на имотите.

Мариян Вълчев

Изключително изчерпателен курс "от А до Я" относно имотите, а не само покупка/продажба и инвестиция в имоти. Курсът е като кратък наръчник относно сделките с имоти.

Мартин Георгиев

Курсът е изключително полезен за хора, които искат да се занимават с недвижимо имущество, дори за такива, които искат да купят или продадат имот. Лекторът е много отдаден на темата.

Милен Тодоров

Много добър лектор, който представя задълбочено и в детайли материята.

Надя Захариева

Според мен курсът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Изключително подробна и изчерпателна информация за инвестирането в имоти. Многото допълнителни материали, подготвени от лектора, помагат за бързото разбиране и усвояване на новите знания.

Калоян Гюпчанов

Лектора е с много опит и получаваме есенцията от успехите и грешките, много уроци научени след специализирани обучения, книги и семинари, които ние не бихме могли да получим сами. Удовлетворен съм от курса.

Васил Драганов

Как да извлечем максимума от сделките с имоти - обяснено в детайли от профисионалист!

Димитър Велевски

Страхотен курс, за хора, които никога не са се сблъсквали с покупка/продажба на имоти и отдаването под наем, подгответе се да бъдете залети с вълни от информация и терминология. Изключително добре структуриран и с много добавена стойност.

Илонка Миткова-Чернас

Модулът "Инвестиции в имоти" е изключително полезен - добре структуриран като съдържание и компетентно поднесен. Но най-важното - материалът е подкрепен от множество примери и случаи от практиката на лектора, а личните му препоръки и указания намирам за безценни. Г-н Димитър Христов е отличен лектор, с който и най-скучната материя става интересна и запомняща се. Чудесно чувство за хумор.

Ренета Генова

Прекрасен курс с прекрасен лектор! Забележителни са споделетният опит и знания.

Цена: 300 лв.

  • до 15 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Цена:300 лв.

Запиши се

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62