Инвестиции в Имоти

Научи как работи пазарът на имоти в България и се възползвай от работещи и изцяло практически стратегии за всеки етап от процеса на инвестиране - от анализ на пазара и търсене на подценени имоти, до това как да преговаряш по-ефективно и как да инвестираш с минимум капитал.

Начало29.03.2021
Край11.04.2021

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

- Какви различни стратегии за инвестиции в имоти има (примери)

- Какви са най-големите рискове при покупката на имот на зелено

- Как да смятаме доходността на имота си

- Какви са всички разходи при инвестицията в апартамент/гараж/поземлен имот/къща

- Как да се предпазиш от най-често срещаните грешки при купуването и продаването на имот

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът се полага след официалната дата за край на курса (11.04.2021г.)

Неограничен достъп до 31.12.2021г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на InvestPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 31.12.2021г., като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи

За начинаещи, които искат да направят първата крачка към купуване или продаване на имот, но имат нужда от конкретни примери и насоки в сферата - как да го направят без да допускат скъпи грешки.

За Напреднали

За напреднали, които искат да получат допълнително знания и изтествани стратегии за големи и печеливши сделки в сферата на недвижимите имоти.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

1/ Въведение в бизнеса с имоти. Кои са най-важните стъпки, които не трябва да пропускаш.

2/ Кои са основните принципи при избора на имот, кога е най-правилното време за продажба или покупка, как да определиш правилно цената, кои са факторите за добра локация

3/ Колко пари са необходими за инвестиции в имот и как да процедираш, ако нямаш достатъчно.

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

1/ Ще започнеш да разбираш по-добре взаимовръзките в икономиката и ще изградиш ефективен начин на мислене, който ще ти служи цял живот.

2/ Ще се научиш да разпознаваш тенденциите и циклите в икономиката, които пряко влияят върху инвестициите.

3/ Ще разбереш какво влияе пряко върху печалбите на компаниите, за да можеш в последствие да разпознаваш какви ще са финансовите ефекти от определени политически решения (пр. повишаване на данъци, мита и т.н.)

ЛЕКЦИЯ #1

Лекция 1 – Основни познания


Видео 1 - Въведение в бизнеса с имотите

Видео 2 - Термини и типове имоти

Видео 3 - Технология на сделката с недвижим имот

Видео 4 - Сделка на зелено

Видео 5 - Финансиране на сделки с имоти

Видео 6 - Доход от имоти

Видео 7 - Разходи

ЛЕКЦИЯ #2

Лекция 2 – Покупка


Видео 1 - Основни принципи избора на имот

Видео 2 - Често допускани грешки и как да ги избегнем

Видео 3 - Стратегии при преговори и договаряне на условия

Видео 4 - Старо срещу ново строителство - предимства и недостатъци

Видео 5 - Покупка на зелено

ЛЕКЦИЯ #3

Лекция 3 – Продажба


Видео 1 - Определяне на продажна цена

Видео 2 - Стратегии при продажба

Видео 3 - Често допускани грешки

Видео 4 - Избор на момента на продажба

ЛЕКЦИЯ #4

Лекция 4 – Имотът - сделка на живота или източник на доходи


Видео 1 - Покупка на имот за живеене

Видео 2 - Избор на инвестиционен имот

Видео 3 - Митове и легенди

Видео 4 - Успешни стратегии

Видео 5 - Избор на наематели

Видео 6 - Инвестиране в имоти с малък или никакъв капитал

Видео 7 - Намиране на партньори

Видео 8 - Сделки по време на криза

Видео 9 - Събиране на информация и нейното анализиране

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 28-ми Февруари 2021г. ще бъде отворено записването за цялостната програма InvestPRO, в която се включват 8 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (1-ви март), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на InvestPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на InvestPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа в рамките на провеждането на програмата InvestPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 31.12.2021г., като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

Димитър Христов

Главен брокер и Мениджър “Инвестиции и ново строителство” в Явлена

Димитър Христов е доказан специалист в сферата на недвижимите имоти. Работи активно в сектора от 2012 г. Смята, че бизнесът с имоти е бизнес на числата. През последните 5 години е направил над 200 сделки, консултирал хиляди купувачи и продавачи, а, за да подбере най-подходящите имоти за клиентите си, провежда между 900 и 1000 огледа на година.

Димитър ежедневно помага на клиентите си - както да изберат правилното жилище за покупка, така и да направят най-добрата оферта за продажба. Освен това, той консултира и редица строителни предприемачи в процеса по избор на парцел, определяне на цени, стратегия за продажба и пазарна реализация.

Димитър има бакалавърска степен по Финанси и магистър по Международни икономически отношения. Сертифициран е от най-голямата американска търговска организация - National Association of Realtors (NAR) с The Accredited Buyer’s Representative (ABR®) и The Seller Representative Specialist (SRS). Отличен е в класацията на Дарик радио за успешно реализирали се млади българи - “40 до 40”.

Димитър Христов е лектора в курса "Инвестиции в имоти".

Цена: 300 лв.

  • до 15 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Цена:300 лв.

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62