Инвестиции в Инвестиционно злато

Научи защо инвестиционното злато е важен актив в този икономически момент и кои са добрите и евтини начини за покупка и съхранение!

Достъп до31.12.2024
(4.7)

Цели на курса

В този курс ще научиш:


- Перспективите пред инвестицията във физическо злато в инфлационна среда.

- Как да определиш какъв вид инвестиционно злато е подходящо за теб (кюлче или монета).

- Разликата между инвестицията в злато и златодобивни компании.

- Рискове в инвестицията и как да се предпазиш от загуба

- Основните принципи при инвестиране във физическо злато.

- Определяне на цената на физическото злато.

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът няма фиксирана дата за явяване. Всеки участник извън основната програма може да направи изпита по свое усмотрение до края на учебната година - 01.01.2024г.

Неограничен достъп до 01.01.2024г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на InvestPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи

За начинаещи, които нямат познания за инвестицията в инвестиционно злато (отвъд покупката на бижута) и имат нужда от конкретни процеси и инвестиционни насоки, които да следват в сферата на инвестициите в злат

За Напреднали

За напреднали, които искат да научат повече стратегии и тактики за успешно инвестиране и съхраняване на злато, от експерт с повече от 10 години опит в покупко-продажбата на инвестиционно злато.


ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

1/ Кое прави физическото злато атрактивна инвестиция през 2022

2/ Кое движи цените на инвестиционното злато

3/ Перспективи пред цената на златото


ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

1/ Какво да избереш - финансов актив, репрезентиращ злато или физическо злато. Какви са преимуществата и недостатъците на двете и откъде да ги закупиш?

2/ Как да избегнем най-големите рискове и най-честите грешки в инвестицията във физическо злато?

3/ Кюлчета, монети и нумизматика - каква е разликата и какво е подходящо за инвестиция

ЛЕКЦИЯ #1

Въведение в инвестиционното злато


Видео 1 - Представяне на лектора

Видео 2 - Каква е инвестиционното злато според закона

Видео 3 - Какво е инвестиционното злато според смисъла на инвестицията

ЛЕКЦИЯ #2

Основни принципи на инвестицията в злато


Видео 1 - Ликвидност при инвестиционното злато

Видео 2 - Делимост на инвестиционното злато

Видео 3 - Ценови марж при инвестиционното злато

Видео 4 - Сравняване на еднакви по ликвидност и делимост продукти

Видео 5 - Как да извлечем полза от физическото злато при срив в цената

Видео 6 - Вътрешна диверсификация при инвестицията в злато

Видео 7 - Сертифициране на продуктите от инвестиционно злато

Видео 8 - Съхранение на инвестиционните продукти от злато

Видео 9 - Къде да съхраняваме инвестиционното си злато

ЛЕКЦИЯ #3

Цена на инвестиционно злато


Видео 1 - Стратегии при инвестиция във физическо злато

Видео 2 - Различни форми на инвестиция в злато

Видео 3 - Данъчно облагане

Видео 4 - Най-често допусканите грешки при инвестициите в злато

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 06.03.23. ще бъде отворено записването за цялостната програма InvestPRO, в която се включват 20 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (6 март), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на InvestPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на InvestPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа в рамките на провеждането на програмата InvestPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

Крум Атанасов

Създател на igold.bg

Крум Атанасов се занимава с инвестиционно злато от 2010 година на висока позиция в най-големия дилър в България, а през 2019 година стартира собствен бизнес - igold.bg, въз основа на увеличаващите се рискове във финансовата система.

Моделът на бизнеса се различава с прозрачност и пряка комуникация с инвеститорите, като цели да даде максимално много информация относно инвестицията в злато.

Оценки на участници

4.7 / 5
(41)
(10)
(2)
(0)
(0)

Отзиви на участници

Ренета Колева-Митева

Супер! За човек като мен, който нищо не разбираше от злато и инвестиции в злато, беше много интересно и полезно. Благодаря на Крум Атанасов, че представя теорията и практиката на достъпен и разбираем език! С удоволствие бих слушала и други негови лекции!

Станимир Каменов

Курса беше много полезен, информацията предадена леко и на разбираем език. Считам, че курса е напълно достатъчен, за да те научи на всичко необходимо, за да започнеш да инвестираш в злато без притеснения.

Стела Богданова

Изключително съдържателни и интересни лекции, структурирани по много добър начин за лесното усвоява на материята. Курсът е много полезен за хора, които желаят да инвестират във физическо злато, както с информацията за такъв тип инвестиция, така и с предоставения личен практически опит на лектора. Курсът ми помогна да изградя своя лична стратегия за инвестиция в злато. Благодаря!

Петър Овчаров

Този курс ми даде ценни фундаментални насоки, които да имам предвид като начинаещ инвеститор в инвестиционно злато. Г-н Крум Атанасов представя материала по много достъпен начин и дава примери от своята практика, с които лесно да се ориентираме, да научим основните неща, които са ни необходими в инвестирането като ликвидност, делимост, цена, маржове, съхранение, стилове за инвестиране и категории инвеститори. Курсът наистина спестява време и усилия от лутане в сайтове и форуми, и предпазва от много грешки, които иначе биха възникнали от липсата на адекватна информация.

Ивайло Янчев

Запознах се с Крум Атанасов още през 2019-та, когато все още правеше т. нар. интервюта с потенциални клиенти. Изключителен експерт в областта на златото с широк поглед над текущите икономически условия. Вдъхва доверие и излъчва компетентност и много принципен. Изключително съм доволен от курса, който надгради вече натрупаните ми знания и опит в областта. Не се сещам за нещо, което да ми остана недоразбрано в сферата на инвестициите в злато (конкретно в България).

Венета Кочева

Според мен лекторът Крум Атанасов е ерудиран в своята област и по време на курса личеше сериозно и отговорно отношение!

Георги Димитров

Крум е тесен специалист с дългогодишен опит в сферата на инвестиционното злато. Поднася с лекота информация, която трябва да бъде разбрана от човек тепърва навлизащ в сектора. Последователното надграждане на теоретичната част, подкрепено с реални практически примери и съвети е безценна :)

Емилия Колева

Курсът е изключително полезен за всички, които искат да инвестират във физивеско злато. В тези няколко лекции е събрана цялата информация, която ни е нужна за да стартираме с инвестиция в злато.

Боряна Борисова

Курсът за мен беше много полезен, приятен и интересен, лекциите бяха стегнати, точни и ясни, съдържащи изключително важна информация.

Анета Йорданова

Подбрана е най-важната и съдържателна информация за инвестицията в злато. След курса всеки може да прецени, дали златото ще бъде част от инвестиционния му портфейл.

Пламена Димитрова

Темата за инвестиционното злато е толкова добре структурирана и обяснена от лектора, че от незнаещ се превръщате в повече от начинаещ инвеститор!

Васил Драганов

Крум Атансов ще ви научи да избирате подходящите за всяка нужда златни продукти. След курса мога да различавам инвестиционните продукти от нумизматиката и другите златни изделия, което ми спести време и пари!

Георги Пандев

Курсът "Инвестиции в Инвестиционно злато" предоставя всичките основополагащи познания, свързани с този актив. Представени са по достъпен и ефективен начин, а със своя опит в сферата, лекторът Крум Атанасов предава много тънкости, които могат да са от полза и на по-запознати с актива лица.

Даниела Енчева

Крум поднася информацията с огромна лекота, много разбираемо и интересно и най-вече с примери от практиката. Не знаех нищо за инвестициите в злато и съм доволна от това, което научих. Благодаря за този така интересен и увлекателен курс!

Димитър Велевски

Курсът е изключително полезен за начинаещи инвеститори във физическо злато. Страшно добре структуриран, стегнат и без излишна информация. Много добре представен и с отлична добавена стойност.

Милко Петров

Лектора е, човек занимаващ се с търговия на злато, много добре познава материята. От лекциите се разкриват начините на действие при решение за инвестиция в злато.

Росица Божилова - Георгиева

Курсът разкрива един невероятен, красив, интересен свят - света на инвестиционното злато. Безкрайно благодаря за изчерпателната информация, за това очарователно пътуване през времето и историята. Няма как след този курс човек да не копнее да докосне златно кюлче, Филхармония, Кругерранд...

Цена: 300 лв.

  • до 6 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Цена:300 лв.

Запиши се

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62