Инвестиции в P2P кредити

Научи как да бъдеш банка за другите, използвайки p2p кредитите и да постигаш добра двуцифрена пасивна доходност

Достъп до31.12.2024
(4.9)

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Как работи този тип продукт
- Как да подбереш правилната платформа за своите инвестиции
- Каква доходност можеш да очакваш от различните продукти
- Кои са рисковете на този тип инвестиция
- Кои са най-реномираните платформи в сектора


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът няма фиксирана дата за явяване. Всеки участник извън основната програма може да направи изпита по свое усмотрение до края на учебната година - 01.01.2024г.


Неограничен достъп до 01.01.2024г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на InvestPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи и Напреднали

За напреднали, които искат да обновят и затвърдят своите знания, свързани с техническия анализ, както и да ги надградят с повече нюанси и практически примери относно механиката на движението на цената и разпознаване на
по-вероятните модели в пазара.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

Очаквайте скоро повече информация

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #1

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #2

Очаквайте скоро повече информация

ЛЕКЦИЯ #3

Очаквайте скоро повече информация

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 06.03.23. ще бъде отворено записването за цялостната програма InvestPRO, в която се включват 20 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (6 март), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на InvestPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на InvestPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на InvestPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа в рамките на провеждането на програмата InvestPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 01.01.2024г., като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

Стойчо Недев

Инвеститор, предприемач и основател на vivainvest.eu

Стойчо Недев е IT предприемач с над 30 години опит. Съосновател и технически директор на Давид Холдинг АД. От близо 15 години инвестира собствените си пари. Определя се като финтех ентусиаст, почитател на демократизирането на финансите и инвестициите. Споделя личния си опит в инвестициите в блога си Vivainvest.eu.

Стойчо Недев е бил участник и гостлектор в обучения и събития, организирани от InvestPRO.

Оценки на участници

4.9 / 5
(6)
(1)
(0)
(0)
(0)

Отзиви на участници

Живко Желев

В сферата на P2P със сигурност има по- добри инвеститори от Стойчо Недев, но в България едва ли има по-добър ментор и преподавател на тази тема от него.

Мария Димитрова

супер е, много ясно и изчерпателно говори

Мартин Даскалов

Много добър курс, особено за хора, които сега навлизат в p2p инвестициите. Страхотен лектор, от който има какво да се научи, не само за p2p инвестирането.

Михаил Стефанов

Страхотна лекция! Голямо количество добре синтезирана и разбираемо обяснена информация, придружена с коментар и анализ на доста платформи. Чудесно въведение в материя, върху която нямах поглед.

Николай Димитров

На този курс можете да разберете какво представляват различните видове P2P платформи и с какви особености е добре да се съобразявате, ако и когато инвестирате в тях.

Николинка Груйкина

Изключително полезен курс,който набляга на основните понятия в P2P,рисковете и тяхното управление,и прави анализ на част от популярните платформи Според мен след този курс един начинаещ в P2P инвеститор съвсем спокойно може да направи първите стъпки в този тип инвестиции

Христо Конов

Откровено и точно представяне.

Цена: 300 лв.

Този курс е част от цялостната програма и не може да се закупи индивидуално

  • до 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Стани InvestPRO!

Научи практически стратегии за спестяване, инвестиране и управление на личните финанси с помощта на едни от най-доказаните практици в България.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Инвестирай умно!

последвай ни

Свържете се с нас:
089 983 82 62